W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9bbhr1c3n0ywzmaw5nl2pwzy9iyw5uzxitzgvmyxvsdc5qcgcixv0

Waarom Altus?

UW PARTNER IN IT EXPERTISE

Bent u op zoek naar een naadloze match voor de volgende stap in uw carrière of bedrijfsvoering? Dan kiest u voor Altus Staffing. Wij bieden u een rijk netwerk aan IT specialisten en werkgevers. Onze gedreven consultants lopen altijd drie stappen voor u uit binnen de IT branche en worden gedreven door kennisdeling, passie en maatwerk.

HET NETWERK VOOR IT SPECIALISTEN

Altus Staffing heeft een unieke positie binnen de Nederlandse markt bemachtigd door haar driedelige niche focus. Met behulp van een uitgebreid netwerk en een team van specialisten bieden wij u zekerheid over de beste match binnen de kaders waar u werkt en de voorwaarden die u nodig heeft om succesvol te zijn.

NEN-GECERTIFICEERD

Altus Staffing is bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) geregistreerd als NEN 4400-1 gecertificeerd. Het hoofddoel van SNA is om fraude en illegaliteit binnen de uitzendbranche te voorkomen door realisatie van zelfregulering. Speerpunten hierbij zijn:

Beperken risicoaansprakelijkheid van inleners en uitbesteders van werk voor niet afgedragen belastingen en sociale verzekeringspremies.
Voorkomen hoge boetes voor inleners en uitbesteders van werk voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten, van wie de identiteit niet is vastgesteld of die een valse identiteit hebben aangenomen.
Bekijk certificaat

Altus Staffing is aangesloten bij Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP). StiPP is het bedrijfstakpensioenfonds voor werknemers (uitzendkrachten, gedetacheerden en payrollers) in de uitzendbranche.