W1siziisijiwmtkvmdivmtivmdgvmjmvndqvmzuvq29udgfjdc1ozwfkzxiuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedy0mcmixv0

Waarom Altus?

Bij Altus Staffing hebben wij een uitgebreid netwerk van IT-professionals. Wij doen meer dan alleen recruitment, wij zijn een gedegen sparringpartner binnen alle facetten van staffing. Onze onderliggende brands focussen zich allemaal op één specifieke niche binnen de IT-markt. Binnen deze niche specialiseren de consultants zich enkel op één van onze diensten per regio. Met deze driedubbele niche focus en door de verschillende expertises te bundelen, hebben we een uniek netwerk dat we graag met onze klanten delen. Wij hebben verschillende

  1. Persoonlijk contact

Binnen Altus Staffing hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en persoonlijke begeleiding. Van het vaststellen van een profiel tot het selecteren van de kandidaten, wij zijn overal nauw bij betrokken. Voor onze detacheringskandidaten hebben we een vaste HR Field Manager die een persoonlijk ontwikkelplan voor ze opstelt. Voor onze andere diensten hebben wij altijd een vast contactpersoon voor

  1. Altus Opleidingsplatform

De IT-markt is altijd in beweging, wij weten dat als geen ander. Het is daarom van uiterst belang dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Binnen Altus hebben wij dan ook ons eigen opleidingsplatform met meer dan honderd IT-opleidingen waar onze professionals altijd gebruik van kunnen maken.

  1. Groot IT-Netwerk

Onze consultants staan middenin hun branche, hierdoor maken zij feilloos de beste matches. Omdat wij een uitgebreid netwerk hebben, zijn onze gedetacheerde kandidaten ontwikkelt binnen verschillende branches en hebben ze ervaring met de nieuwste technieken.

  1. Bijeenkomsten en kennissessies

Wij zijn ontzettend gepassioneerd over de IT-branche. Voor onze onderliggende brands uit zich dit in een actieve kennisdeling door het schrijven van blogs en het organiseren van interessante events. Van meetups tot congressen en rondetafelsessies, elk brand heeft een eigen interactieve manier om kennis te delen met de markt. Daarnaast organiseren we ook verschillende netwerk evenementen zodat professionals de kans krijgen om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen over hot topics.  

  1. De beste arbeidsvoorwaarden

Altus Staffing zorgt voor uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar kandidaten. Dit is gunstig voor alle partijen aangezien tevreden professionals zorgen voor een betere performance en langdurig aan de slag gaan voor opdrachtgevers. Dit zorgt voor betere continuïteit op projecten en tevreden opdrachtgevers en kandidaten.

  1. Driedubbele niche focus

Met onze driedubbele niche focus onderscheiden wij ons echt van andere spelers op de markt. Wij weten niet alleen veel van staffing, ook jouw IT-niche begrijpen wij als geen ander. Dit zorgt voor duurzame plaatsingen en kandidaten die écht begrepen worden door consultants. Dit is het geheime wapen achter onze matches en de reden dat we met veel van onze opdrachtgevers en kandidaten langetermijnrelaties hebben.