W1siziisijiwmjavmdevmdyvmdkvmjmvndmvnje5l3z2zg4gymfja2dyb3vuzdiuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedy0mcmixv0

VVDN

Detachering is binnen de Nederlandse arbeidsmarkt uniek. Zo bieden detacheerders door hun positie als onderscheidende werkgever zekerheid aan hun werknemers. Aan de andere kant zorgen ze voor flexibiliteit bij opdrachtgevers, als het gaat om snelle op- en afschaling.

De schaarser wordende specialisten worden hiermee efficiënt ingezet om het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid maximaal te kunnen ondersteunen. Opdrachtgevers en gedetacheerden zijn goed op de hoogte van de voordelen van detacheren.

Toch zijn detacheerders vaak onbekend bij diverse doelgroepen en blijven hun activiteiten onderbelicht. In gesprekken over de inrichting van flexibiliteit in Nederland lopen detacheerders daarom het risico onvoldoende gesprekspartner te zijn.

Altus Staffing is founding partner van VvDN; gezamenlijk staan bureaus sterker dan individueel. Bijvoorbeeld in de lobby op wetgevingstrajecten. Maar de VvDN wil ook gesprekspartner zijn in de dialoog over de inrichting van de arbeidsmarkt. Duurzame inzetbaarheid, MVO, social return en inclusiviteit zouden daarbij belangrijke thema’s moeten zijn.

De missie van VvDN is dat detacheren een steeds groter deel van de moderne, veranderende arbeidsmarkt gaat uitmaken.

Doelen van VvDN:

  • Detachering een eigen profiel geven
  • Pleiten voor een wettelijke basis voor het type werkgeverschap van detacheerders
  • Kwaliteit van leden bewaken en criteria voor goed werkgeverschap opstellen

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van VvDN. Ook kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen met Altus Staffing.