W1siziisijiwmtgvmtevmdyvmtmvntevmjgvotu4l0fsdhvzlwhvbwutymnrz3juzc0zlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhg2ndajil1d

Over Altus

Altus Staffing

Altus Staffing is opgericht in Nederland in 2011, startend met het merk Visser & Van Baars. Sindsdien onderscheidt Altus Staffing zich met de brands on verticals: Ervaren consultants die zich specifiek op een niche binnen het IT spectrum richten. Deze niches zijn: Databases, BI & Big Data, IT development, ERP & CRM, IT executives en IT Infrastructure & Security.

Altus Staffing biedt een totaaloplossing in IT expertise. De onderliggende brands van Altus focussen zich allemaal op één specifieke niche binnen de IT markt. Binnen die niche specialiseren vervolgens de consultants zich weer enkel op één van onze diensten per regio. Met deze driedubbele niche focus, en door de verschillende expertises te bundelen, hebben we met een uniek en rijk netwerk gecreëerd. Door onze gepassioneerde manier van kennisdelen, kennen wij altijd de beste match voor u.

W1siziisijiwmtgvmtevmdyvmtqvmzcvmzgvntg3l0jyawrnzs1bym91dfvzlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhgxmdawiyjdxq

Ons verhaal

Onze visie: Meer weten van minder

Daar alle onderliggende brands zich focussen op een niche markt binnen de IT, vinden wij het van groot belang dat elke consultant voldoende technisch onderlegd is en de IT markt waarin hij of zij opereert écht begrijpt.

Altus Staffing doet er alles aan om betrokken te zijn bij u of uw organisatie. Wij nemen de tijd en moeite om u echt te leren kennen. Door onze IT kennis en ervaring weten wij een behoefte razendsnel om te zetten in een vraagstuk en kunnen daarbij ook snel de juiste specialisten werven. Heeft u als specialist of heeft uw specialist extra training nodig? Ook dan kunt u na het bemiddelingstraject nog bij ons terecht. Door middel van kennisdeling staan wij namelijk midden in de markt. Per brand organiseren we bijvoorbeeld evenementen en schrijven we blogs waarin we technische topics aansnijden.

Door intensief contact met de drie landen waarin Altus staffing opereert, worden kennis en ervaringen snel gecommuniceerd. Zo blijven we constant innoveren. 

W1siziisijiwmtgvmtevmdyvmtqvmzyvntevnju0l1zhbhvllufkzgvklvnlcnzpy2uuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedewmdajil1d

Value added services

Meetups

Onze niche brands hebben kennisdeling hoog in het vaandel staan. Zo organiseren we op regelmatige basis evenementen en meetups waarin promintente sprekers uit het werkveld een presentatie geven. Eswelt organiseert ronde tafel sessies, Tergos heeft een eigen IT infrastructure & Security Alliance en het IT DEC café van Spilberg is inmiddels een begrip. Al onze niche brands bouwen op deze manier aan hun eigen community.

Kennisdeling

Naast events delen wij relevante branche informatie door onder andere het schrijven en delen van blogs. Zo worden op de Visser & Van Baars en de Spilberg website wekelijkse blogs gedeeld over niche specifieke, technische onderwerpen. Aboutsecurity.nl is het content platform van Tergos waar CISO’s en Security managers een podium krijgen om hun eigen visie en strategie te kunnen delen.

  • W1siziisijiwmtgvmtevmdkvmtuvmjyvmdcvndy0l3zpc3nlci1hbmqtdmfulwjhyxjzlnbuzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimzawedywxhuwmdnlil1d
  • W1siziisijiwmtgvmtevmtqvmtqvmzmvnduvnte3l1nwawxizxjnigxvz28gag9yaxpvbnrhywwgywx0dxmgd2vic2l0zs5wbmcixsxbinailcj0ahvtyiisijmwmhg2mfx1mdazzsjdxq
  • W1siziisijiwmtgvmtevmdkvmtuvmzavmjgvnze4l3rlcmdvcy5wbmcixsxbinailcj0ahvtyiisijmwmhg2mfx1mdazzsjdxq
  • W1siziisijiwmtgvmtevmdkvmtuvmzavnduvmjk3l3blcmnhlnbuzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimzawedywxhuwmdnlil1d
  • W1siziisijiwmtgvmtevmdkvmtuvmzavntkvnje2l2vzd2vsdc5wbmcixsxbinailcj0ahvtyiisijmwmhg2mfx1mdazzsjdxq

Altus social