W1siziisijiwmtkvmdcvmzavmdcvntcvmdqvotg5l05ldhdvcmsgifx1mdaynibwcm9ncmftbwfiawxpdhkuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciymdawedy0mcmixv0

Network Programmability & Automation

De Nieuwe Poort (Claude Debussylaan 2-8, Amsterdam)

Op woensdag 2 oktober vindt de volgende Network Meetup plaats in samenwerking met Cisco.

Tijdens deze Meetup gaan we in op Network Programmability & Automation.

SIGN UP HERE

Schema

18:30 Deuren open + burgers gesponsord door Tergos
19:00 Alex Brandsma Technical Solutions Specialist @ Cisco
20:00 Borrel

Cisco ACI - Hypervisor Integratie en Automation
In deze sessie krijg je eerst een korte introductie tot Cisco’s SDN oplossing voor datacenters genaamd Application Centric Infrastructure (ACI) en hoe ACI is gebouwd met Programmability en Automation als basis principes. Daarna gaan we dieper in op de hypervisor integratie met VMware vCenter en de voordelen daarvan. Afsluitend is er een ACI demo en krijg je te zien hoe je een ACI fabric kan automatiseren door middel van Ansible.

Alex Brantsma – Technical Solutions Specialist Datacenter Networking @ Cisco
Alex Brantsma is een Solution Specialist bij Cisco en is gespecialiseerd in Datacenter Netwerken. Hij houdt zich bezig met Cisco’s SDN oplossing Application Centric Infrastructure (ACI) en de software suite daaromheen. Hij verdiept zich in Programmability en Automation (met name Ansible en Python). Alex werkt sinds 3 jaar bij Cisco en zit ruim een jaar in zijn huidige rol.

Parkeren
De Nieuwe Poort is te vinden direct naast Station Amsterdam Zuid. Het is daarom erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren in de straten achter 'de Boelenlaan' (5/10 minuten lopen). Tussen 08:00 - 19:00 kost het €1,40 per uur. Na 19.00 is het gratis.